ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Старши треньорът на Аякс Морис Щайн говори преди предстоящото гостуване на нидерландския гранд на Лудогорец в плейофен мач в Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 21:00 часа на „Хювефарма Арена“.

„Мисля, че ще бъде труден мач. Лудогорец е добър отбор, който направи силен мач срещу Астана, всички видяхме какво се случи.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Лудогорец е голям клуб, което е нормално като си спечелил първенството 12 пъти в последните 12 години и си играл в групите на Шампионска лига. Лудогорец е добър опонент“, заяви Морис Щайн.

„Не съм разочарован от селекцията, тъй като разполагаме с много добри играчи. Като треньор е по-хубаво да избираш от по-голям брой играчи, но съм щастлив с тези, с които разполагам. За мен не е проблем малката селекцията за сега разполагам с това, след утре ще видим“, каза още той.

„Играчите от академията винаги са били важни за Аякс, също съм използвал по 8 играчи от юношеските гарнитури в последните два мача, които изиграехме. Винаги е добре да внедряваш млади футболисти в първия състав“, коментира Щайн.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!