Наставникът на Ференцварош Серхи Ребров коментира утрешната среща с Лудогорец (22:00 часа), последна за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Украинецът определи разградчани като фаворит, като отчете по-солидния опит на "орлите", но подчерта, че неговият отбор в никакъв случай няма да се откаже да се бори за продължаването към елиминационната фаза.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

“И двата тима ще дадат всичко от себе си, за да се класират напред, така че съм сигурен, че ще видим много вълнуващ мач. Много от играчите ни все още не са свикнали да играят по два мача на седмица. Лудогорец има по-голям международен опит и играе пред собствена публика, така че може да бъде смятан за фаворит. Мачът започва от 0:0, ние ще трябва да се съсредоточим върху нашата игра и да дадем най-доброто от себе си, за да постигнем целта си. Нужна ни е победа, но това не внася напрежение у играчите, а напротив - мотивира ги. Възможността съществува и трябва да се борим за нея”, каза Ребров.

Това е трети мач между двата тима тази година, като унгарците спечелиха двете битки за влизане в Шампионската лига - 2:1 у дома и 3:2 в Разград, но загубиха с 0:3 домакинството си в груповата фаза на Лига Европа през октомври. Лудогорец води с точка на съперника и само загуба може да попречи на българския шампион да продължи напред.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа