Треньорът на ЛАСК Линц Доминик Талхамер бе доволен от първите 70 минути на своя отбор срещу Лудогорец. Австрийците надделяха с 4:3 в двубой от груповата фаза на Лига Европа, като до въпросната минута водиха в резултата с 4:1. 

"Мисля, че се представихме супер на терена в продължение на 70 минути, после искахме да убием интригата в мача и постъпихме наивно. Затова и допуснахме двете контраатаки. С човек по-малко все пак се защитихме добре, показахме характер и заслужено спечелихме", заяви Талхамер. 

"Иска ми се в такива ситуации да имаме повече контрол върху играта и да не допускаме толкова лесно гол. Получиха се проблеми, щом останахме с човек по-малко, но последните 10 минути се поокопитихме и това ни помогна да спечелим." 

"Като цяло мачът се играеше на високо ниво и офанзивното поведение преобладаваше. Все пак трябва да се намира баланс. Знаехме, че Лудогорец има бързи и технични футболисти, беше важно как ще се държим не само когато се опитваме да спечелим топката, но и когато контролираме", допълни специалистът. 

"Определено видях някои добри неща, които успяхме да наложим. Да, от 75 минута нататък положението бе напечено за нас, но съм удовлетворен от победата", завърши Талхамер. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа