Треньорът на Лудогорец Антони Здравков говори преди предстоящия утре (19:55 часа) мач от груповата фаза на Лига Европа с Байер (Леверкузен). Специалистът подчерта, че тимът му има план за действие и ще го следва, независимо от играта на съперника.

"Очаквам Леверкузен да играе по същия начин като в първия мач. Това е отбор с амбиция. Както и да подходи съперникът, това няма да промени нашите планове. Утре в последния момент ще се прецени дали Лукоки ще може да играе. Спя спокойно и не се притеснявам от нищо.

Кешерю е от лидерите на отбора и затова е до мен. Това не означава утре ще е титуляр. Не делим турнирите и за нас всички са еднакво приоритетни. Победите са важни и не е добре, че още нямаме победа в Лига Европа. Винаги съм харесвал атакуващия стил предпочитам победа с 4:2, отколкото с 1:0. Това е по-добре за феновете и за играчите", коментира Здравков на пресконференцията преди двубоя.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Нападателят Клаудиу Кешерю допълни, че Лудогорец ще играе за честта си и няма намерение да се предава пред на теория по-силния съперник.

"Загубихме нещастно първия мач и при друг резултат, утрешният мач щеше да има друго значение. Леверкузен е най-добрият отбор в групата без съмнение, но имаме да защитаваме нашата чест и имидж. Натрупаха ми се много мачове за клуба и националния. Графикът за тренировки е добър и това ми помага. Свеж съм и имам сили да играя в мачовете до края на полусезона", обясни румънецът.

ВЕСЕЛИН РУСИНОВ, специален пратеник на БЛИЦ 

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019