Треньорът на Осиек Дино Скендер коментира предстоящия мач с ЦСКА от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 35-годишният специалист анализира и победата над Славен Белупо с 2:0 в първия кръг на хърватското първенство.

"Не допуснахме нито една опасност пред своята врата. Антонио Манце и Мирко Марич изиграха добър мач в офанзивен, и в дефанзивен план. Радвам се, че този модел и схема с двама нападатели работи в началото на сезона. Надявам се, че тепърва ще видим най-доброто от Марич и Манце. В защита пък Шутало изигра великолепен мач. Отборно в дефанзивен план стояхме много добре", обяви Скендер.

"Започваме да се подготвяме за ЦСКА. Предстои ни еврошоу срещу специален отбор със страхотна атмосфера. Трябва да сме безгрешни и твърди в представянето си, за да постигнем каквото искаме. Все още не сме толкова раздвижени, колкото желая. Все пак има няколко нови футболисти и това е разбираемо. Все още не се разбираме с лекота на терена, но това се изгражда с времето", допълни треньорът на Осиек.