Треньорът на черногорския Сутиеска - Никола Ракойевич, говори преди мача с Левски, който е в четвъртък от 21:15 часа. „Сините“ спечелиха първата среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа с 3:1.

Със сигурност на вратата се завръща Владимир Гилен, който беше наказан за двубоя в София. Но от нападателите Боян Божович и Игор Иванович само един ще е на линия. Това ще е Божович, който е таран и е топреализаторът на отбора за миналия сезон с попаденията си във всички турнири.

"Случи се, каквото се случи в първия мач. От сега ви казвам, че на вратата с Левски ще бъде Гилен. Божович също ще бъде титуляр. За съжаление, Иванович няма да е на линия, защото все още не е готов, а това е много жалко. Той щеше да ни е от полза, защото този един гол, който вкарахме в София, ни дава шансове да продължим напред“, започна Ракойевич.

"Искам от момчетата си да мислят, че сме изиграли само едно полувреме срещу този съперник и не сме останали без шансове. Ако подходят по този начин, може и да продължим напред. Не ми се говори за процент на шансовете, това ще се види на терена", допълни треньорът на Сутиеска.

„Случват се чудеса и трябва да вярваме в тях. Ние вярваме в чудесата. Ще се борим до последен дъх, ще дадем всичко от себе си. Дали ще успеем? Може би това се питат и футболистите на Левски, които са и си остават фаворити“, продължи Ракойевич.

„Много ми се иска да отстраним Левски и да посрещнем Хайдук Сплит, както в доброто старо време. Пред нас обаче има дяволски трудна задача. За всеки, който след футбола е ясно, беше ясно още след жребия за Лига Европа. Но отново ще кажа - чудеса стават", добави специалистът.

„Когато бях треньор на Младост Подгорица, в квалификациите на Лига Европа срещнахме Сеница. Словаците си бяха направили резервации в Испания за следващия кръг срещу Севиля. Тогава обаче нещата не се случиха точно така. Не се знае, възможно е като в доброто старо време Сутиеска да играе пак срещу Хайдук“, завърши Ракойевич.

Освен контузения Иванович, аут още ще бъде и наказаният Мирко Радишич, който получи червен картон в края на мача в София.