Треньорът на Йънг Бойс Херардо Сеоане говори преди утрешния двубой от груповата фаза на Лига Европа с ЦСКА (19:55 часа). Специалистът призна, че не очаква по-различна игра от "червените" под ръководството на новия треньор Бруно Акрапович.

„Наблюдавахме един мач с новия треньор на ЦСКА – за Купата срещу Ботев Ихтиман. Опитахме се да получим информация за това как той е играл в предишните си отбори. При всички положения треньорът може да има влияние, но играчите остават същите. Единствено лицето на отбора може да леко променено“, заяви специалистът.

„Един противник може да играе колкото му позволи опонента. В този смисъл, направихме доста добър мач в Швейцария. Наблюдавахме играчите в Рим и срещу Клуж, където те се представиха доста по-добре. При всички положения очаквам по-различно лице. Очаква труден мач“, заяви Сеоане.

„Цезигер има мускулен проблем. Останалите контузени играчи са познати. Нямаме нито един случай на COVID-19”, добави още той. „Не, няма да подценим този мач. Със сигурност новият треньор ще наложи нов стил. Ние искаме да започнем да се защитаваме агресивно, но и агресивно да разиграваме топката. Никога не подценяваме противника, подхождаме с респект, но искаме да си наложим нашия стил“, заяви той.

„Към момента нямам идея кой ще играе за ЦСКА. Летят информации за случаи на COVID-19. Преди всичко се интересувам от моя отбор. Зная със сигурност кои играчи са опасни в офанзивната част. И преди всичко знаем къде са нашите сили и точно тях искаме да използваме“, сподели той.

„Може ли ние да питаме, има ли случаи за COVID-19 в ЦСКА?“, попита шеговито той и добави: „Разбира се, надявам се да няма“, завърши той.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа