Мениджърът на Челси Маурицио Сари потвърди, че трима футболисти на тима със сигурност ще пропуснат финала срещу Арсенал в турнира Лига Европа на 29 май в азербайджанската столица Баку. Италианецът изрази надежда, че халфът Нголо Канте ще може да играе, но изключи тази възможност за Антонио Рюдигер, Рубен Лофтъс-Чийк и Хъдсън-Одой.

"Разбира се, ние се опитваме да възстановим Канте. Вчера той прекара част от тренировката в общата група. Ние сме оптимисти. Мисля, че ще може да играе във финала. Рюдигер няма вероятност да участва. Той, Лофтъс-Чийк и Хъдсън-Одой са аут за срещата. Единствено шанс да се възстанови има Канте", сподели Маурицио Сари.

"Моето бъдеще е сряда. В момента мога да говоря само за финала. Имам договор за още две години тук. Нямам контракт с други отбори. Искам да говорим с клуба след финала. Искам да разбера дали са доволни от мен, или не. Щастлив съм тук, харесвам Висшата лига. В момента това е най-значимото първенство в света, а Челси е един от важните клубове в лигата, но трябва да обсъдим ситуацията с клуба. Мисля, че това е нормално - след края на сезона да има такъв разговор", добави италианецът за бъдещето си.

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019