ЦСКА започва участието си в Лига Европа тази вечер с домакинство на малтийския Сайрънс. "Червените" изтеглиха най-добър жребий от българските отбори в турнира, а и имат предимството да играят на своя стадион. Победителят ще се реши в един мач, а срещу тима от "Българска армия" излиза скромен състав.

Срещата между ЦСКА и Сайрънс е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Българска армия", а главен съдия е Кжищоф Якубик от Полша. Първият евродвубой на "червените" ще се излъчи по Диема Спорт и ще се следи на живо в БЛИЦ.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Момчетата на Стамен Белчев ще преследват изразителен успех, с който да напомпат самочувствието си преди битките от следващите кръгове. Освен това ЦСКА е в серия от две поредни победи в efbet Лига и това допълнително ще помогне на настроението му срещу малтийците. 

ЦСКА е и в серия от четири поредни победи на своя стадион в евротурнирите, а головата разлика в тези двубои е 9:0. Срещата с непретенциозните малтийци е отлична предпоставка полетът на "червените" да продължи.

Стамен Белчев не може да използва в днешния мач наказания Иван Турицов и контузения Жеферсон. Очаква се той да заложи на Евтимов на вратата, а пред него в защита най-вероятно ще видим Гълъбов, Антов, Матей и Мазику. Тиаго и Юга ще действат в средата на терена, а Белтраме ще е в ролята на плеймейкър. Енрике и Кери ще са на двете крила, а в атака головете ще търси Али Соу.

Гостите от Малта ще разчитат на голямата си звезда Мифсуд и няколкото бразилци, които имат в състава си.

Лига Европа, първи квалификационен кръг:
ЦСКА- САЙРЪНС
20:00 часа, ст. "Българска армия"
Пряко по Диема Спорт
Съдия: Кжищоф Якубик (Полша)

Вероятни състави:
ЦСКА: Евтимов, Гълъбов, Антов, Матей, Мазику, Тиаго, Юга, Кери, Белтраме, Енрике, Соу
САЙРЪНС: Касар, Ромеу, Борг, Рафаел, Тиагиньо, Греч, Де Оливейра, Ромариньо, Мифсуд, Доморо, Тункара

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа