ЦСКА пусна много важно съобщение до всички привърженици на тима, които са решили да посетят гостуването на "червените" в Лига Европа срещу Титоград. "Червените" играят във вторник с черногорците, като те влизат в двубоя с 4 гола преднина след първия мач в София (4:0). Двубоят на градския стадион в Подгорица започва в 20:30 часа
местно време (21:30 часа българско).

Съобщението до феновете на ЦСКА:
"
Армейци,

Всички, които възнамеряват да посетят реванша с Титоград в Подгорица, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаят и спазват следните правила и препоръки. Двубоят ЦСКА - Титоград е във вторник (16 юли) от 20:30 местно време (21:30 българско) на Градски стадион "Подгорица".

ВИЖТЕ ЛОКАЦИЯТА НА СТАДИОНА ТУК.

1. Билети за мача ще се продават ЕДИНСТВЕНО НА ОПРЕДЕЛЕНА КАСА в града с адрес и локация:

Sport center Podgorica
Ivana Milutinovića BB
Podgorica

ВИЖТЕ ЛОКАЦИЯ НА КАСАТА ТУК.

2. Касата ще работи САМО от 12:00 до 19:00ч местно време. Цената на билетите за гостуващите фенове е 10 евро и може да бъде заплатена директно в европейската валута. Българските привърженици ще бъдат настанени на трибуната зад едната врата-  "South Side - Sector A" на "City Stadium Podgorica''. Вратите на стадиона ще бъдат отворени след 19:00 часа.

3. БИЛЕТИ НЯМА ДА СЕ ПРОДАВАТ НА СТАДИОНА, А САМО НА ПОСОЧЕНАТА КАСА!!! Полицията ще допуска на стадиона в определения сектор единствено фенове, които ИМАТ ЗАКУПЕН БИЛЕТ за срещата. Призоваваме Ви да си направите нужната организация и да планирате пътуването така, че навреме да се сдобиете с пропуски. Един човек може да купи билети за всички от автобуса или приятелите си, като на място ще му бъде поискан за копиране неговия документ за самоличност.

4. Призоваваме Ви също така да спазвате законите и установения ред на Черна гора и нейните институции. Да не влизате в конфронтации с местни запалянковци! По-горните правила са наложени и ще бъдат стриктно изпълнявани от полицията и е хубаво да улесните нещата като навреме пристигнете в Подгорица, веднага се подсигурите с билет и си гарантирате достъпа до съоръжението. Предполага се, че ще има обичайните проверки да не се внасят забранени и опасни вещи, знамена и транспаранти с некоректно съдържание, да не се злоупотребява с алкохол и т.н, което също трябва да се има предвид.

Благодарим Ви за разбирането! Вярваме, че феновете на ЦСКА отново ще демонстрират европейско поведение, с което миналото лято очароваха УЕФА и жителите на Рига, Виена и Копенхаген! Вярваме, че ни очакват вълнуващи мигове с любимия отбор!", написаха столичани.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери