"Разград може и да няма бразилски усет, но клубът ще даде на Хофенхайм две южноамерикански нощи". Така започва материалът в официалния сайт на германския клуб, посветен на следващия съперник на Хофе в Лига Европа Лудогорец. Както е известно, тимът на младия специалист Юлиян Нагелсман гостува на "Лудогорец Арена" в четвъртък от 22:05 часа.

"Девет бразилци има в състава на постоянните шампиони на България, като те имат голям принос към успеха на клуба, който постигна магическото постижение да спечели титлата във всеки свой сезон в елитната група - от 2012 до 2017-а Лудогорец взе 6 титли и 2 купи на страната", се казва още в материала, озаглавен  "Лудогорец Разград: бразилските българи".

В него се разказва главно за успехите на "орлите" в Европа, като се споменава за героичното им влизане в Шампионска лига с вратарските умения на Козмин Моци..

Историята на тима от Разград е определена като "впечатляваща история на успеха, която освен от бразилските попълнения, е осъществена и от собственика Кирил Домусчиев".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма