Треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко коментира жребия за груповата фаза на Лига Европа. Както вече стана ясно, руският гранд се падна с Лудогорец, Еспаньол и Ференцварош. 

Припомняме, че бившият треньор на БАТЕ Борисов преди време беше вариант за наставник на българския шампион.

"Еспаньол не е необходимо да бъде коментиран, това е отбор от силен шампионат, който знае как да контролира топката, организирана отбрана, бързо преминава от защита в атака. Очакват ни два трудни, но интересни мача. Ситуацията в Лудогорец също ми е добре известна, защото имах много комуникация с техните представители", коментира Гончаренко. 

"Клубът се развива в правилната посока. Отборът вече има много бразилци, така че техният футбол по някакъв начин ще наподобява този, който изповядва Еспаньол. През последните години Лудогорец играе в груповите на Шампионска лига и Лига Европа. Играчите им имат сериозен опит. И за Лудогорец, и за Ференцварош, мачовете в Лига Европа са най-важните през сезона, защото това е тяхната възможност да се докажат. Ние ще се стремим да преодолеем групата и да продължим в елиминациите", добави 42-годишният Виктор Гончаренко.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020