Защитникът на ФК Копенхаген Андреас Бйеланд коментира предстоящия утре реван от Лига Европа срещу ЦСКА. Мачът от третия квалификационен кръг на турнира е утре от 19:30 часа, след като датчаните спечелиха 2:1 първата среща. Опитният бранител призна, че е здрав и няма проблем да играе, въпреки че преди седмица беше заменен принудително по време на първия мач.

“Всичко е наред с мен. В България получих контузия, но два дни след това тренирах нормално и дори играх в неделя в дербито срещу Брьондби без проблеми. Няма за какво да се тревожа преди реванша“, разкри Бйеланд.

„Първият мач беше труден за нас, особено в началото. ЦСКА е физически здрав отбор, който се опита да начупи ритъма ни с много нарушения. Не очаквам лесен мач в четвъртък. Съперникът има няколко много добри офанзивни футболисти и ще трябва да се борим за победата“, добави 30-годишният бранител.

„Не се притеснявам, че играем по два мача на седмица. Все пак за това сме професионални футболисти. Е, умората я има – физическа и психологическа. Добре е, че имаме добри играчи, което позволява на треньора да прави ротации“, завърши датският национал.