Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на официалната пресконференция преди домакинството на Фенербахче от Лигата на конференциите. Мачът е утре от 22:00 часа в Разград. 

"Фенербахче е много класен съперник. Ние сме доволни, че имаме възможността да играем срещу такъв отбор и такива футболисти, за да видим къде трябва да се подобряваме. При всички случаи ще се опитаме да играем добър мач и да извлечем оптималното. Винаги съм искал от отбора с всеки двубой да вдигаме класата", каза Дерменджиев. 

"Доволен съм, че ще играм срещу класен отбор. Това за нас е много добре. Искам да се подобряваме срещу такива отбори. Всички знаем, че това е последен шанс и аз искам ние да не го пропуснем“, продължи треньорът на Лудогорец.

Той информира, че Ноа Сонко Сундберг няма да може да вземе участие в мача „Сонко вече е добре, тренира, но ще го запазим. Както казах вече Фенербахче е много класен отбор. Мисля, че се представихме игрово добре в Истанбул (б.р. - загубата с 1:3). Имахме индивидуални грешки. Ще се опитаме тези грешки да не ги допускаме утре. От контузените играчи няма футболист, който да се завърне в игра за този мач“, добави специалистът. 

„Може да се каже, че е един изключително сериозен мач, но не мисля, че най-важния. Двата турнира са важни, ще вложим максимума и ще се опитаме да излезем в групата и в края на първенството Лудогорец да е на първа позиция“, заяви още той.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024