ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов говори пред медиите преди заминаването на отбора за Белгия.

Утре “орлите” се изправят срещу Андерлехт в мач-реванш от 1/16-финалите за Лигата на конференциите (19:45 часа). В първия мач родният тим победи с 1:0 в Разград.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

"Настроението е добро. Отиваме да се представим по най-добрия начин и да можем да се класираме по-напред. Видяхме къде са грешките в предишния двубой, дано сме ги изчистили и утре да се представим по най-добрия възможен начин, който ние знаем, че можем да го направим. Трябва да сме спокойни и да вярваме в себе си”, заяви Десподов.

Техническият директор на "орлите" Козмин Моци също се спря пред медиите преди заминаването на отбора за Белгия.

“Надявам се, че имаме шанс да продължим напред. Засега само Шоу и Вердон, които са наказани, са аут. Останалите са здрави и се надявам и утре вечер да са така.

Имаме малко преднина, но знаем, че ще е различен мач там. Трябва от първата минута да се борим за всяка топка. Вярвам, че можем. Вярвам много на тези момчета, така че аз съм сигурен, че утре ще направим един добър мач”, заяви Моци.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че очаква тежък мач, но е оптимист за срещата с белгийците.

“Отиваме с настроение, което предполага, че ни очаква тежък мач. Отиваме на битка. Настроението е бойко. Надяваме се да зарадваме нашите привърженици с отстраняване на Андерлехт и да продължим напред”, лаконичен бе Петричев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа