ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският съдия Георги Кабаков имаше много работа при победата с 4:0 на Уест Хям над АЕК Ларнака в реванш от 1/8-финалите в Лигата на конференциите. 

Англичаните продължават напред с общ резултат 6:0 (2:0 в първия мач), но двубоят в Лондон предложи много емоции и предизвикателства за Кабаков и помощниците му Мартин Маргаритов и Диян Вълков.

Уест Хям поведе с 1:0 в 21-ата минута с попадение на Джанлука Скамака. Само няколко минути след това Георги Кабаков се намеси сериозно за първи път в мача и отмени друго негово попадение заради засада.

Шест минути по-късно българинът отмени и гол на гостите, след като видя засада при попадение на Неманя Николич.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Пабло Форналс от Уест Хям удари напречната греда на вратата на гостите в 37-ата минута, а в 44-ата АЕК остана с човек по-малко заради директен червен картон на Густаво.

Кабаков първоначално му показа жълт картон, но след преглед на ситуацията с ВАР се поправи.

Втората част започна ударно за "чуковете" и те удариха на два пъти в рамките на четири минути след почивката.

Джаръд Боуен се разписа за 2:0 в 47-ата, след като получи топката в близост до вратата, а две минути по-късно отново той вкара за 3:0 с глава.

След малко повече от час Дивин Мубана фиксира крайното 4:0 след удар по тревата.

До края мачът бе спокоен за Георги Кабаков и помощниците му, и не се случи нищо, което да го накара да се намесва решително и показа жълт картон на Дивин Мубана в 67-ата минута, единствен в мача.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК