Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди реванша от втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите срещу Апоел (Беер Шева). Двата тима направиха 0:0 в Ловеч, а утре, 1 август, от 20:30 часа излизат един срещу друг на „Хювефарма Арена“ в Разград.

„Нямаме контузени. Надявам се да се възстановим и да влезем добре подготвени утре. Понякога, когато имаш мачове през 3-4 дни се навлиза по-лесно в ритъм. Естествено, че искаме да играем през 3-4 дни, но когато се натрупа голям период през 3-4 дни, имаме нужда от почивка“, започна Илиан Илиев.

„Дай, Боже, следващото ни пътуване да е до Чехия. Ние сме концентрирани. Футболистите показаха концентрация в първия мач. Искахме да запазим някои в мача със Септември при по-благоприятен резултат. Надявам се да има доста наши фенове и тръпката да премине по-бързо“, продължи специалистът.

„Не сме тренирали дузпи, не сме имали време", обясни Илиев.

"Първият мач показа, че стояхме равностойно, трябва да похвалим и нашите футболисти, които се противопоставиха добре. Щом сме тук, ще опитаме да зарадваме нашите фенове. Това е отбор с опит, спомняте си миналата година срещу Левски бяха по-добре в реванша, отколкото в първия мач“, добави Илиев.

„Основният фактор е да играем компактно, да скъсяваме дистанцията, да сме агресивни на единоборства, да търсим празните пространства, да ги търсим, не толкова серията от 20 мача без загуба у дома, но и за това трябва да похвалим футболистите и феновете“, завърши Илиан Илиев.

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024