ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори пред медиите преди първия двубой на тима в груповата фаза на Лигата на конференциите. Мачът срещу Спартак Търнава е утре от 19:45 часа на "Хювефарма Арена".

Специалистът подчерта, че тимът му е достатъчно мотивиран и няма да допусне отпускане или подценяване.

„Никога не съм бил привърженик на това какво ще се случи. Така се е случило, така е отредил жребият и ние сме длъжни утре да излезем да излезем максимално концентрирани и да изиграем един добър мач. Пред нашите фенове винаги се чувстваме по-комфортно и се надявам с тяхната помощ да спечелим“, започна Петев.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Този противник е достоен за уважение, защото е елиминирал Лех Познан, Днипро-1, доста опитен отбор, с опитни играчи. Наясно сме, че няма да ни е лесно, но трябва да подходим максимално концентрирано и да направим всичко възможно да победим“, продължи той.

„Констатирам едно нещо – в мачовете на Лудогорец в първенството най-големият съперник на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме както трябва, сме уязвими да губим точки. Утре е най-важният мач, после пак ще мислим за първенството. Смятам, че утре ще сме мобилизирани“, заяви специалистът.

„При всички положения Роман Прохазка може да помогне на Спартак Търнава, но в днешно време не е много трудно да разузнаеш съперника от системите, които има. Играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион, надявам се и сега да загуби“, заяви Петев по адрес на бившия футболист на Левски, който сега защитава цветовете на Спартак Търнава.

„Това са нормални неща. Имам уверението на всеки един, че ще е на 100% в първенството. Те са професионалисти и трябва да се отнасят професионално към работата в клуба. Най-близо до завръщане е Квадво Дуа, Антон Недялков ще тренира в края на месеца с отбора, това е нещо позитивно. Марсел Хайстер няма да е на разположение за утре. Сонко Сундберг имаше възпаление отзад в крака и проади тази причина не игра с Ботев Пловдив, Иван Йорданов също имаше проблем и с медицинския щаб преценихме да не са в групата“, разкри той.

„Бърнард Текпетей ще е капитан, докато се завърне Антон Недялков, той е титулярният капитан, беше капитан и преди Кирил Десподов", заяви Петев на въпрос за това кой ще е капитан на тима.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа