ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Двубоят между Шериф (Тираспол) и Партизан (Белград) от Лигата на конференциите (утре от 22:00 часа в Молдова) ще се играе пред празни трибуни. Това обявиха от сръбския клуб, позовавайки се на извънредно решение от домакините.

"ФК Партизан информира обществеността, че Футболната асоциация на Молдова, по нареждане на Службата за сигурност на Молдова, реши мачът между Шериф Тираспол и Партизан Белград да се играе при закрити врати, т.е. без присъствието на публика.

В тази връзка ФК Партизан, съвместно с Министерството на външните работи на Република Сърбия, предприема всички мерки за сигурност за безпрепятственото пребиваване на отбора и представителите на клуба в Молдова.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Информираме всички фенове на Партизан, че влизането в Молдова е невъзможно от съображения за сигурност, както и присъствието на мача, и ви молим да се въздържате от пътуване в името на личната си безопасност и комфорт", се казва в изявление на пресслужбата на клуба от Белград.

Отборът на Партизан трябва да пътува утре за Молдова, но все още не е напълно сигурно дали това ще се случи, след като Air Moldova съобщи по-рано днес, че за кратко въздушното пространство над страната е било затворено заради мерки за сигурност, пише изданието B92.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК