Легендата на Левски Емил Велев коментира шансовете са тима в мачовете срещу израелския Апоел (Беер Шева) в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Кокала стори това при пристигането на „сините“ в Тел Авив. 61-годишният специалист е част от делегацията на Левски в Израел, където е познато име заради дългогодишния си престой в местни клубове.

„Чувствам Израел като моя втора родина, все пак изкарах доста дълго време тук със семейството си. Все едно съм си в България. Естествено, че Левски има шанс срещу Апоел. Важното е играчите да са мотивирани, концентрирани, агресивни, защото израелският футбол винаги е бил такъв. На това нещо трябва да се отговори. Левски притежава добри футболисти с добри качества. Мисля, че може дори да се победи“, каза Емил Велев.

„Последните няколко години Беер Шева намалиха темпото, но миналия сезон станаха втори след някои добри победи. Продадоха доста футболисти, но взеха и добри заместници. Мисля, че шансовете са равни, а надеждата ми е да победим с един гол. Трябва да сме позитивно настроени и да има добро настроение, но когато дойде време за игра да сме сериозни. Прогнозата ми е 0:1“, добави Кокала.

„Домакините ще създадат атмосфера, те имат буйни фенове, но мисля, че на “Герена” публиката ще помогне на Левски”, каза още специалистът, извел „сините“ до последната шампионска титла в историята им.