Треньорът на Левски Николай Костов говори след победата с 2:0 срещу Шкупи в Скопие в двубой от предварителните кръгове на Лигата на конференциите. Костов допълни, че предпочита да не говори за качеството на терена, за да „не обиди някого“.

„Играта на Левски е много трудно да се анализира, имаше борба от първата до последната минута, изключително труден и изтощителен мач за нашия отбор. Заслужено победихме. Имах чувството в един момент, че сме непобедими. Не беше идеята да играем такъв футбол. Радвам се, че победата беше за нас. Резултатът също е добър. Трупаме самочувствие, надявам се да не спираме да побеждаваме“, започна Костов.  

„Няма как да не порасне самочувствието. Казах ви, че имаме млади футболисти и на тях им е нужно самочувствие. Теренът е „No Comment”. Няма смисъл да говоря, за да не обидя някого“, продължи той.  

„За инцидентите разбрах преди мача. Поздравявам нашите фенове. За нас е много важна тяхната подкрепа. Няма нужда да мотивираме играчите, те са мотиваторите. Надявам се да няма пострадали при инцидентите“, заяви треньорът и допълни, че е имало искри и между двете резервни скамейки по време на срещата.

„Емоциите са завишени, няма как да няма дрязги между пейките. По едно време всички бяхме на крака. Имаше неприятни неща, които не трябваше да се случват. Очаквам на реванша да сме много сериозни. В съвременния футбол стават невероятни обрати и трябва да се подготвим максимално добре“, каза още Николай Костов.