ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски ще се изправи срещу Айнтрахт (Франкфурт) тази вечер пред пълни трибуни и уникална публика в първи плейоф за влизане в Лигата на конференциите. Нещо, което не се е случвало от години. „Сините“ успяха да върнат усмивките на многобройните си и верни привърженици, елиминирайки последователно два тима на европейската сцена. Факт, който отсъстваше от статистиката на Левски 13 години.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Левски ще се опита да запуши устите на критиците си с червени нюанси, че може да прави и чудеса в Европа. Така, както го стори през 2006 година – първо достигна до четвъртфинал за Купата на УЕФА, а сетне стана и първият наш тим, влязъл в групите на Шампионската лига.

Треньорът на Левски Николай Костов се колебае дали да стартира с четирима или с трима бранители, като не е изключено той да промени схемата на игра в процеса на мача.  При положение, че подредбата бъде 3-5-2, Роналдо ще остане на пейката, а Ван дер Каап ще е трети централен защитник.  

Наставникът ще избере едва днес и кой ще е десен бек – Жереми Патрис или Патрик-Габриел Галчев. В халфовата линия и в атака ще видим познатите от началото на сезона титуляри.

Германците, спечелили Лига Европа през 2022 година, пък дойдоха без опитния защитник Хасебе. Ветеранът отпадна в последния момент от състава заради вирус. Аут заради контузия е и капитанът на Айнтрахт (Франкфурт) Себастиан Роде.

В немския тим големите звезди са френският нападател Рандал Коло Муани и световният шампион с Германия от 2014 година Марио Гьотце.

И треньорът Дино Топмьолер, и спортният директор Маркус Крьоше не спират да тръбят, че не бива Левски да бъде подценяван. 

 

PFC Levski SofiaЛЕВСКИ – АЙНТРАХТ (ФРАНКФУРТ)Eintracht Frankfurt

Днес от 20:00 часа по Диема Спорт
София, „Васил Левски“
Съдия: Адам Ладебек (Швеция)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Левски:Андреев, Петрис, Кр. Димитров, Кордоба, Цунами, Краев, Митков, Дарлан, Роналдо, Уелтън, Рикардиньо. 
Контузени: М. Петков, Бари.
Наказани: Няма

Айнтрахт (Франкфурт): Трап, Тута, Пачо, Кох, Ебимбе, Якич, Схири, Макс, Гьотце, Мармуш, Муани
Контузени: Хасебе, Роде, Ларсон
Наказани: Няма

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!