ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец може да се изправи срещу Раков (Ченстохова), който през изминалия сезон спечели шампионската титла в Полша за първи път в историята си. Това стана ясно, след като УЕФА направи разбивка на потенциалните съперници на „орлите“ във втория квалификационен кръг на най-силния клубен турнир в Европа.

Разградчани ще участват във втория кръг от пресявките като поставени. Жребият ще се тегли днес от 13:00 в централата на УЕФА в Нион.

Топ Коефициенти за Шампионска Лига!

За да стигне до втория квалификационен кръг Лудогорец първо трябва да отстрани косовския шампион Балкани. Сред другите възможни съперници на „орлите“ е първенецът на Словения Олимпия (Любляна).

Първите мачове от втория квалификационен кръг на Шампионската лига ще се играят на 25 и 26 юли, а реваншите са на 1 и 2 август.

Както е известно, ако разградчани бъдат елиминирани от Балкани, ще продължат участието си в Европа във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Станаха ясни и вероятните противници на Лудогорец и в третия по сила евротурнир.

ПОТЕНЦИАЛНИТЕ СЪПЕРНИЦИ НА ЛУДОГОРЕЦ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА
Жалгирис (Литва) или Струга (Северна Македония)
Раков Ченстохова (Полша) или Флора Талин (Естония)
Олимпия Любляна (Словения) или Валмиера (Латвия)

ПОТЕНЦИАЛНИТЕ СЪПЕРНИЦИ НА ЛУДОГОРЕЦ В ЛИГАТА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ
ХИК Хелзинки (Финландия) или Ларне (Северна Ирландия)
Жалгирис (Литва) или Струга (Северна Македония)
Загубилият финала на предварителния кръг на Шампионската лига, в който играят Тре Пене (Сан Марино), Брейдаблик (Исландия), Атлетик Клуб Ескалдес (Андора) и Будучност (Черна гора).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!