ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец гостува на Сервет тази вечер в Женева. Срещата от елиминациите на Лигата на конференциите е от 22:00 часа. Реваншът е след седмица на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. Победителят ще се класира на 1/8-финал в третия по сила европейски клубен турнир. 

Тимът на Георги Дерменджиев пристигна край Женевското езеро в отлично настроение, след като в неделя спечели седмата си Суперкупа на България, побеждавайки с дузпи ЦСКА 1948 на стадион "Ивайло" във Велико Търново. 

Срещата на "Стад дьо Жьонев" пропуска халфът Иван Йорданов, който продължава да лекува контузия. В лазарета са още капитанът Антон Недялков и германецът Марсел Хайстер, които пропуснаха зимния лагер в Турция. 

Ако Лудогорец успее да вземе добър резултат срещу бившия тим на Мартин Петров в Женева, това ще е важна крачка към крайния успех и класирането на осминафиналите. 

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

БЛИЦ припомня, че Славия и ЦСКА вече са елиминирали Сервет. През сезон 1966/67 тимът от Женева е отстранен от "белите" на четвъртфиналите на КНК. Славия губи с 0:1 в първия мач като гост, но на реванша печели с 3:0 и става първият български отбор, класирал се за полуфинал в евротурнирите.

През сезон 1998/99 Сервет е определен за съперник на ЦСКА в първия кръг на Купата на УЕФА. „Армейците“ записват загуба като гост в първата среща с 1:2, а на реванша постигат успех с 1:0 и продължават напред.

За Сервет играе бившият защитник на ЦСКА Брадли Мазику, който се очаква да бъде титуляр тази вечер.

Три от новите попълнения на швейцарския тим - Омар Рекик, Такума Наширума и Басиро Ндиайе, ще изпуснат днешната среща с Лудогорец.

Вероятни състави:

Сервет: Фрик, Брадли Мазику, Барон, Манин, Цунемото, Бола, Когнат, Ондуа, Кутеса, Антунез, Кривели

Лудогорец: Пат, Сонко Сундберг, Витри, Вердон, Сон, Пьотровски, Нареси, Неделев, Видал, Текпетей, Дуа