ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Днешната първа битка от плейофите за осминафиналите от Лигата на конференциите е много важна не само за Лудогорец, а и за клубния ни футбол. Доказалият се неведнъж в Европа наш отбор има всички шансове да запише нова силна страница в историята си. Разградчани приемат Андерлехт, който не е онова познато европейско страшилище. А на всичко отгоре белгийският гранд е съдиран от  скандали между фенове и ръководство.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

700 привърженици на Андерлехт идват за двубоя в Разград, който е тази вечер от 22 часа.  Очаква се да искат оставки и да опънат плакати срещу боса на клуба Марк Куке независим от резултата на терена. 

Въпреки думите на Анте Шимунджа, че титлата на България е по-важна, Лудогорец със сигурност няма да подцени двубоите с Андерлехт. Напротив.

При краен успех и продължаване напред Лудогорец ще прибере 600 000 евро. Сумата не е толкова голяма, колкото парите, взети от влизанията в групите на Шампионската лига и Лига Европа, но бонусът си е бонус. А и това са си над 1 милион лева!

Лудогорец ще бъде без големия си боец Антон Недялков, който е наказан. Санкционирани са още Вердон и Пьотровски. Атаката обаче ще бъде водена от Кирил Десподов, който се намира в отлична форма.

                                     Лудогорец - Андерлехт          
                                                         Днес от 22:00 часа по Макс Спорт 3
                                                          Разград, „Хювефарма арена“
                                                          Съдия: Дуйе Струкан (Хърватия)

Вероятни състави
ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Фон Витри, Пластун, Русо, Групер, Шоу, Нареси, Нонато, Текпетей, Тиаго, Десподов
Контузени: Няма
Наказани: Недялков, Вердон, Пьотровски
АНДЕРЛЕХТ: Вербруген, Сардела, Вертонген, Дебаст, Мурийо, Диавара, Ашимеру, Рафаелов, Белман, Слимани, Дрейер.
Контузени: Амузу
Наказани: Няма