Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори пред медиите преди заминаването на шампионите за Словакия, където утре им предстоя мач срещу Спартак (Търнава) от група „Н“ на Лигата на конференциите.

"Мисля, че сме готови за мача със Спартак. Чака ни тежък двубой, който няма да има нищо общо с първия. Момчетата ще направят всичко възможно да спечелим в Търнава. Лудогорец излиза всеки мач за победа. Ако гледаме последните ни две срещи в Европа, мисля, че имаме шанс да сме на едно от първите две места“, коментира Моци

„Всяка загуба е тежка, но искаме преди зимната пауза да сме на първото място в класирането, така че ще трябва да победим на "Армията". Направихме всичко възможно, за да се изчисти терена за мача със Славия, тежки бяха условията, но това не е оправдание", допълни румънецът.

Защитникът на „орлите“ Йордан Терзиев също застана пред журналистическите микрофони преди полета за Братислава.

"Мотивирани сме да направим добър мач, защото знаем, че имаме шансове да излезем от групата. Надявам се победата над Фенербахче да ни е от полза и да продължим. Последният двубой в шампионата не беше много добър, но сега се надяваме да покажем друго лице и загубата от Славия да ни служи за обица на ухото. Остана назад във времето и гледаме напред", каза Терзиев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа