ПАОК изглежда ще бъде без капитана си Виейриня и в реванша срещу Левски. Левият халф-бек отпадна от титулярния състав на гръцкия тим минути преди първия мач със „сините“ от Лигата на конференциите в четвъртък, въпреки че беше в заявката за стартовите 11. Както е известно, тимът на Станимир Стоилов спечели на "Герена" с 2:0.

Предполага се, че 36-годишният португалец е със заболяване. Той не е тренирал от средата на миналата седмица. Пропусна и вчерашното занимание. Това не е добър сигнал, твърдят в Солун.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

По време на тренировката на „двуглавите орли“ в неделя наставникът на ПАОК Разван Луческу е тествал тактиката, с която ще опита да отстрани Левски, свидетелстват гръцките медии.

Според информациите, десният бек Лефтерис Лирацис вече е възстановен от контузията си. Той е взел участие във вчерашното занимание на „черно-белите“ и се очаква да играе в реванша срещу Левски.

Защитникът Янис Михайлидис, халфът Омар ел Кадури и нападателят Нелсон Оливейра продължават да се подготвят по облекчена програма.