ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Решителният мач от група „Н“ на Лигата на конференциите между Лудогорец и Нордселанд е поверен на опитния румънски съдия Овидиу Хацеган.

„Орлите“ приемат норвежкия тим на 14 декември (четвъртък) от 19:45 часа. От крайния резултат, както и този в другата среща между Фенербахче и Спартак (Търнава), зависи участието на българския шампион в турнира и след Нова година.

43-годишният Хацеган има огромен опит на международно ниво. Той редовно ръководи мачове от Шампионската лига. През 2021 г. свири и две срещи на Евро 2020, което беше отложено с една година заради пандемията от коронавирус.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

През миналата година румънецът претърпя инфаркт, което наложи да се подложи на сърдечна операция. След това предимно беше ползван като ВАР рефер. През този сезон се завърна към работата на терена.

Цялата бригада за мача в Разград е румънска. Асистенти на Хацеган ще бъдат Мирчеа Григориу и Себастиан Георге. За четвърти съдия е назначен Раду Петреску. За ВАР ще отговарят Хорациу Фешнич и Себастиан Колтеску.

Както е известно, Лудогорец в момента заема второ място в класирането на група „Н“ на Лигата на конференциите с 9 точки, колкото има и третият Фенербахче. Лидер е Нордселанд с 10. Първите два отбора продължават в турнира и след Нова година.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!