ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сериозно напрежение е избухнало между фенове на ЦСКА и собственика на Сепси Ласло Дьосед по време на мача между двата тима от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Както е известно, румънският тим спечели с 2:0 като гост в четвъртък.

След втория гол на гостите, реализиран от Роланд Варга след гаф на Густаво Бусато, официалната делегация на Сепси във ВИП ложата на стадион „Българска армия“ е изразила бурно радостта си. Босът Дьосед е бил доста емоционален през целия мач и след попадението на Варга е останал да гледа прав.

Тогава са се чули призиви от фенове на ЦСКА в сектор „А“ да седне на мястото си. Последвала е бурна разправия между Ласльо Дьосед и запалянковци. Страстите са били уталожени с намесата на стюарди, информира Sport.ro.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

След това собственикът на Сепси е напуснал мястото си в ложата. Той се е преместил в близост до позициите за медиите, където е продължил да гледа мача изправен.

След края на мача Ласло Дьосед се жалва пред румънските медии от поведението на феновете на ЦСКА по време на мача. Според него „армейците“ заслужават наказание от УЕФА.

„Ние се радвахме на нашия гол, а привържениците на домакините хвърляха бутилки, всякакви предмети и запалки. Това не е добре за българския футбол. Дори и да загубиш, не е добре да хвърляш запалки или вода. Целият стадион викаше „Цигани“. УЕФА би трябва да ги накаже за подобни действия“, коментира Дьосед пред румънските медии.

Сайтът „DigiSport“ разпространи снимки на бизнесмена, който показва счупените луксозни седалки във ВИП ложата на стадиона на ЦСКА.

Припомняме, че ден преди началото на мача на стадион „Българска армия“ президентът на Сепси Атила Хаднаги се оплака от състоянието на съоръжението и изрази учудване, че е УЕФА му е издала лиценз за провеждане на срещи от евротурнирите.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!