ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев коментира жребия за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, който се проведе вчера в централата на УЕФА в Нион и противопостави „армейците“ на носителя на купата на Румъния Сепси. Той отчете, че това е тежък съперник, но намери и положителна страна на факта, че „червените“ ще играят именно с този противник.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Не случихме на лек съперник, с оглед на това, че бяхме поставени, а се паднахме с носителя на купата на Румъния в последните две години. Турнирен боец. Няма да ни е лесно, но в същото време не трябва да бъдем прекалено респектирани, тъй като имаме сериозни амбиции за следващия сезон. Все пак ние сме ЦСКА и имаме традиции в евротурнирите. Разполагаме с достатъчно време до срещите – повече от месец. Ще се запознаем детайлно със Сепси, със силните и слабите му страни. Такъв съперник ще ни държи мотивирани и пределно мобилизирани и няма как да се допусне подценяване“, заяви Стоян Орманджиев, който беше представител на клуба по време на жребия.

„Можем да кажем, че жребият е добър чисто от логистична гледна точка. Пътуването за гостуването на останалите съперници в нашата разбивка щеше да е много по-дълго и трудно за организиране. Сега ще има възможност повече наши фенове да дойдат и да ни подкрепят“, допълни изпълнителният директор на „армейците“ пред „Тема Спорт“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!