Титулярният вратар на Фенербахче Доминик Ливакович ще получи почивка в утрешния мач срещу Лудогорец от Лига на конференциите утре от 19:45 часа в Истанбул.

Хърватският страж се възстанови от контузия, но старши треньорът Исмаил Картал няма да рискува с включването му в състава. Травмата на хърватския страж не е сериозна и той тренира нормално вчера, но срещу българския първенец ще пази резервата Ирфан Джан Егрибаят, бивш младежки национал на Турция. 

Ливакович удари коляното си в страничната греда при успеха с 4:2 над Хатайспор в турския шампионат в неделя и

Изданието пише още, че Картал няма да има възможност да направи ротация в центъра на защитата, в която ще оперират Родриго Бекау и Александър Джику, тъй като Луан Перес и Сердар Азиз са контузени, а Самет Акайдин не е картотекиран. 

Джошуа Кинг и Мерт Яндаш също отпадат от сметките заради травми.

Фенербахче прави страхотен старт на сезона и вече постигна 17 победи в 17 официални мача - 9 за първенство и 8 в Европа, с 50 отбелязани гола. Много силно се представя квартета в атака - Душан Тадич, Ирфан Джан Кахведжи, Себастиан Шимански и Един Джеко, които са записали общо 32 попадения и 18 асистенции от началото на кампанията.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа