Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов даде мнението си след тежкото поражение в Лигата на конференциите с 1:5 от Рома в Италия. Екзекутора на Ливърпул определи този резултат като нереален и разкри, че на същото мнение е и старши треньорът на "вълците" Жозе Моуриньо.

"Изключителен треньор и отбор притежава Рома. Още преди мача заявих, че това е отбор от топ 10 на Европа, знаехме срещу кой излизаме. В голяма част от мача им се противопоставихме, във възлови моменти обаче им дадохме възможност да отбележат голове, дадохме им два гола, които им донесоха самочувствие и увереност. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В много моменти от игровото време бяхме равностойни, с времето Моуриньо увеличи мощта в офанзивен план, с изгонването на Яник ситуацията стана още по-тежка. За съжаление губим още един важен състезател в нашия отбор, но това е футболът, какво да направим. Емоцията след мача не е приятна, но беше приятно да се видим с Моуриньо, да си поговорим. Ще видите какво ще покажем в следващите мачове в Европа. Надявам се да бъдем с друг облик - и като дълбочина на състава и като разнообразие. Нека ни завърнат контузените, оперираните", каза треньорът на ЦСКА.

"Резултатът е тежък. Мисля, че той е нереален, същите думи ми каза и Моуриньо, 100 милиона евро са похарчени за състезатели в Рома, парите не играят на терена обаче. Опитахме да го покажем, но не се получи нищо. Нека първо да се приберем в България, да видим кои сме здрави, кои сме болни. Оттук-нататък мислим за вътрешния шампионат", добави Стойчо Младенов.