ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наставникът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер даде импровизирана пресконференция в Германия във връзка с мача в София срещу Левски утре.

" Радостта при нас е огромна. Радвам се, че се класирахме за плейофа и че имаме възможност да играем с Левски. За съжаление нямахме толкова много време, липсват ни все пак някоя и друга тренировка.  Аз обаче искам да запазим ритъма през три дни, както е във Висшата лига на Англия. В Левски има двама много добри бразилци, от които трябва да имаме респект. Ще се опитаме да установим тактика със схема 4-3-3", заяви 42-годишният специалист.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Знаем, че българите отложиха два мача от тяхното първенство, това подсказва, че те искат много да спечелят. Знаем, че билетите са продадени и че стадионът ще е пълен. Това показва, че ще е много труден мач за нас.

Да, двама наши футболисти се разболяха и ще пропуснат мача в София - единият е Макото Хасебе. При всички случаи Тута е възможна опция за смяна, но не сме определили състава. Искаме при всички случаи да участваме в евротурнирите и да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите. Искахме да направим последната тренировка в Германия, за да се концентрираме и да се подготвим добре за противника на спокойствие, да обмислим тактиката си", продължи германският треньор.

"Всички в атаката на Левски имат добра техника и са много добри футболисти. В неделя, когато играхме срещу Дармщад, беше много горещо, уморихме, ще вземем всички тези фактори предвид и ще решим относно състава", добави Дино Топмьолер. 
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!