Треньорът на ЦСКА 1948 Елиас Хараламбус говори на пресконференцията на "Васил Левски" преди утрешния двубой от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите с ЦСКА 1948 (oт 20:30 часа). Той засипа с похвали "червените".
 
"Това ще ни е първи мач в Европа за сезона. Вече започнахме шампионата с две победи. Утрешният мач е първото полувреме на този сблъсък, а второто полувреме ще бъде реваншът в Румъния. Анализирахме отбора на ЦСКА и мисля, че свършихме работата си. Ще дадем всичко от себе си и се надявам, че ще излезем победители. Запознати сме с противника. Наблюдавахме някои от приятелските им срещи. ЦСКА е изключително подреден и организиран отбор. Вярвам в моите играчи и знам, че са в добър психологически момент", коментира Хараламбус.

"Равенството винаги е опция, но когато си го поставиш за цел, излизаш да го постигнеш. Ние обаче ще дадем всичко от себе си и идваме за победа. Ще видим какво ще се получи. Не съм запознат с твърденията на г-н Бекали. Вие знаете, че той е изключително уважаван човек", каза треньорът на ФКСБ.

"Жалко е, че Дамян Джокович няма да вземе участие в срещата, но имаме достатъчно дълга скамейка, за да може всеки един да бъде заменен. Няма нито един сигурен титуляр. Отборът ни е в начална фаза на шампионата и е изключително трудно да запазим интензитета си през всички 90 минути. Имаме свой собствен стил на игра във всеки мач. Не мога да разкрия детайли как ще играем", добави той. 

Специалистът говори и за привличането на румънския национал Влад Кирикеш, който е бивш футболист на Наполи и Тотнъм. "Щастлив съм, че имаме футболист като него в състава ни. Тренира и трябва да влезе в ритъм. Изключително съм доволен от привличането му", завърши Елиас Хараламбус. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа