Треньорът на Нордселанд Йоханес Торуп бе щастлив след убедителната победа със 7:1 в домакинството на Лудогорец от група Н в Лигата на конференциите.

„Да, резултатът показва, че сме доминирали, но не е толкова лесно, колкото показва резултатът. Те показаха, че могат да покажат зъби и веднага след като направиха 1:1 мачът бе на кантар, но след това използвахме нашите възможности и резултатът е в наша полза“, заяви той на пресконференцията след двубоя в Дания.

„Да, това е смесица от всичко – от терена и от начина ни на игра. Имахме нашите шансове, оползотворихме ги и накрая резултатът говори сам за себе си“, допълни наставникът на Нордселанд.

„Не, не го знаех, но знаем, че резултатът бе голям и имахме такова усещане. Както казах преди, ние винаги се опитваме да вкарваме много голове, тази вечер ни се получи. Упражняваме се, правим нещата по нашия начин и е добре, когато публиката е зад гърба ни, че нещата се получават“, завърши той относно това, че възпитаниците му са нанесли най-голямата загуба на Лудогорец в европейските клубни турнири.