Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира думите на собственика на ФКСБ Джиджи Бекали, който изрази готовност да стане овчар, ако румънският тим отпадне от „червените“ в Лигата на конференциите.

Тази сутрин ЦСКА 1948 замина за Букурещ с клубния си автобус. Утре от 21:30 часа бронзовите медалисти гостуват на ФКСБ в среща реванш от втория кръг на турнира. Както е известно, преди седмица румънският тим спечели първия мач в София с 1:0.

"Разбира се, че отборът е готов да направи Бекали овчар. Тези неща са нормални, приемам думите му за играта на ЦСКА 1948 като един вид провокация. Мен тези неща не ме засягат кой знае колко. Ние подхождаме с уважение към всеки. На терена ще покажем кой кой е", обяви Рибарски.

"Резултатът от първия мач е негативен, но това не ни притеснява. Не мисля, че беше голяма разликата в първия двубой, ако въобще я имаше. Единствено в цифрово изражение. Надявам се да покажем лице, което да отговаря на един евроучастник и да продължим напред“, допълни треньорът на ЦСКА 1948

„Имаме проблеми с трайно контузените. Контузията на Пишчевич се оказа по-сериозна. Ивайло Чочев е почти готов, но не и за този мач. Всеки един отсъстващ оказва негативно влияние върху отбора. Особено, когато става дума за футболист от ранга на Чочев. Искам да видя повече агресия и малко повече самоувереност, както и да сме малко по-решителни в наказателното поле на противника", призна 38-годишният специалист.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа