ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер е тормозен от троен проблем преди днешния плейофен реванш от Лигата на конференциите срещу Левски, информира „Билд“.

42-годишният е изправен пред трудния избор на кой защитник да повери центъра на отбраната за двубоя със „сините“ довечера от 21:30 часа. Проблемът е продиктуван от това, че нито една от опциите не е много убедителна при изявите си в тази зона на терена.

Според авторитетното германско издание, Топмьолер ще избира измежду Робин Кох, Макото Хасебе и Хървойе Смолчич. 27-годишният Кох беше в центъра на отбраната при победата с 1:0 над Дармщад в първия кръг на Бундеслигата, а след това и при равенството 1:1 с Левски в София.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Треньорът обаче не е останал много доволен от представянето му и затова 22-годишният Смолчич зае мястото му при неделното 1:1 като гост на Майнц. Хърватинът също се представи незадоволително.

Макото Хасебе за последно игра като централен защитник при убедителното 7:0 над четвъртодивизионния Локомотиве (Лайпциг) за купата на Германия на 13 август. 39-годишният японец обаче в последните месеци е ползван предимно като дефанзивен халф.

Пред Дино Топмьолер има и четвърти вариант. Това е бразилецът Тута. Той обаче играе предимно като десен защитник и няма опит в центъра на отбраната.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!