Новият шеф на международния отдел на ЦСКА Боряна Стойчева беше назначена от УЕФА за делегат на мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между Флориана (Малта) и Витория Гимараиш (Португалия), който ще се играе на 25 юли (четвъртък) от 20:00 часа.

По-рано същия ден бившият вицепрезидент на БФС Христо Запрянов ще бъде делегат на двубоя от същия турнир между Зира (Азербайджан) и словашкия Дунайска стреда.

Двама българи получават наряди като съдийски наблюдатели. Ичко Лозев ще бъде в Кипър за мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между Омония Никозия и Торпедо Кутаиси, където ще има бригада от Словения, водена от Мартин Матоша.

Във Варшава Костадин Гергинов ще бъде на двубоя между Легия и уелския Кернарфон Таун, за да следи за работата на естонския рефер Юри Фишер и неговите сънародници от съдийската бригада.

На 23 юли (вторник) от 22:00 часа Драгомир Драганов ще бъде съдия на двубоя от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между Виртус (Сан Марино) и естонския Флора. За негови помощници са определени Иво Колев и Христо Хаджийски, а четвърти съдия Кристиян Колев.

Индия четвъртък Никола Попов, който ще свири дербито между Лудогорец и ЦСКА, ще ръководи двубоя между молдовския Милсами и казахстанския Астана. Помощници на Попов са Георги Тодоров и Мартин Венев, а Владимир Вълков е четвърти съдия.