Ръководството на ПАОК е завишило двойно премиите на играчите, ако отстранят Левски. Преди първата среща в София на тях са им били обещани едни пари, сега обаче те са вдигнати драстично, тъй като задачата стана още по-сложна. Гърците паднаха с 0:2 на "Герена", въпреки че бяха сочени за фаворит. За техен по-голям ужас Левски им разказа играта без четирима от асовете си. 

Треньорът на ПАОК Разван Луческу е приготвил тактическа хитрост за предстоящия в четвъртък реванш  от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, съобщава „The Presroom“. 

53-годишният румънец възнамерява да пусне германското дясно крило Халид Нарей в ролята на централен нападател. Втората възможност е новото испанско попълнение Брандън Томас, който обаче още не напълно готов за титулярния състав. Трета опция е 18-годишният Георгиос Куциас, който беше на върха на атаката в София.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Лошата новина за Левски от Солун е свързана с факта, че капитанът на ПАОК Аделино Виейриня е готов за игра и ще попадне в стартовия състав, пише „SDNA“. 36-годишният португалец е започнал тренировки на пълно натоварване и най-вероятно ще бъде в стартовите 11 срещу „сините“.

Виейриня, който играе предимно като ляв бек, броени минути преди началото на мача на „Герена“ отпадна от титулярите, а официалната информация от клуба беше свързана със заболяване.

По време на днешната вечерна тренировка Разван Луческу ще пробва за първи път планираната титулярна формация за мача с Левски. Заниманието тази сутрин е преминало в няколко фази. След загрявката са проведени упражнения за притежание на топката на малко пространство, последвани от варианти за развитие на атаката, а на края е проведена двустранна игра.

Утре в 9:30 часа ПАОК ще направи официалната си тренировка преди реванша с Левски. Първите 15 минути от заниманието ще бъде открито за медиите. В 13:30 часа Разван Луческу ще даде пресконференция.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа