WINBET предлага специални промоции за мачовете-реванши от поредния кръг в квалификациите за Лигата на конференциите с участието на ЦСКА и Левски, които вече очакват любителите на спортните залози на сайта winbet.bg   

ЦСКА ще гостува на носителя на купата на Ирландия Сейнт Патрикс Атлетик, като „армейците“ изостават с един гол след първата среща в София. WINBET предлага промоция с бонуси за всеки гол в срещата в четвъртък, 11 август, от 21:45 ч.

За да могат да се възползват от предложението, клиентите на сайта winbet.bg трябва да поставят предварителен, единичен залог на стойност минимум 20 лв. при коефициент поне 1.30 за мача. За всеки отбелязан гол в мача, клиентите с квалифициращ залог ще получат бонус от по 10 лв., валиден за залози от секциите Спорт и На живо на сайта.

В същия ден, но от 20:30 ч., Левски приема в София малтийския Хамрун Спартанс след победа с 1:0 в първия мач. За всички клиенти на WINBET е специалната промоция със залози без риск. За да участват в нея, те трябва  да поставят предварителен, единичен залог на стойност поне 20 лв. и при минимален коефициент 1.30 за мача. В случай, че залогът се окаже губещ, те ще получат по 10 лв. безплатен залог за събитие по избор от спортната секция на сайта за всеки вкаран гол, без значение от кой отбор е отбелязан.

Бонусите за безплатни залози ще бъдат добавени в игралните профили на клиентите до 24 часа след приключването на съответния мач.

Пълните правила и условия на тези промоции са публикувани на winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!