Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Ангел Червенков не бе доволен от съдийството след драматичната загуба с 1:2 от Пирин в Благоевград.

"Допуснахме напрежение пред и в наказателното поле при тези фалове, които изпълниха домакините. Не винаги концентрацията беше на наша страна, но се опитахме да променим развоя на нещата, пускайки офанзивни футболисти, които дадоха своето в атака. Успяхме да се доберем до равенството, контролирахме топката в доста ситуации, но пропуските не ни позволиха да излезем напред. В самия край след рикошет, топката попадна във футболиста на Пирин и това им донесе щастлив край", започна Червенков.

"За мен съдийте трябва да свирят с един аршин. Новите правила им дадоха доста свобода в импровизацията. Когато са в едната посока, не са приятни. Наистина съм доста разочарован от много неща, които се случиха днес на терена", допълни треньорът на Локомотив.

"Вървим в правилна посока, колкото и клиширано да звучи, изчистваме нещата. Опитваме се, макар и новак, да доминираме и да не се притесняваме. Мисля, че и резултатите ще дойдат с времето", завърши треньорът на "железничарите".

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програма на Първа професионална лигa