Треньорът на Ло­комотив (Горна Оряховица) Иван Колев реабилитира напа­дателя на тима Тихомир Кънев и го включи в групата за днешното домакинство на Пирин (Благоевград), което е от 17:30 часа на "Лаута". В мина­лия кръг футболистът не по­падна сред 18-те за визитата на Нефтохимик (1:1). Колев до­ри е обявил пред приближени, че не смятал да разчита пове­че на Кънев и че почти сигурно ще го освободи през зимата. Нападателят минава за един от най-големите любимци на феновете в града още от пре­стоя му в тима във В група.

Колев не може да разчита на друг от нападателите си - Ку­рьор, който е наказан. Със санк­ция е и атакуващият халф Йордан Апостолов.

„Този отбор на Локомотив няма нищо об­що с онзи, който победихме през август с 2:1 в Благоевград", каза треньорът на Пирин Стефан Генов.

"Много променен, с много нови футболисти и нов стар­ши треньор е съперникът, кой­то ни очаква в Пловдив. Ще ни бъде много тежко, но ние сме подготвени за тази среща", допълни Генов пред "Тема Спорт". Извън групата за мача остава контузеният защитник Румен Сандев, който все още не е напълно възстано­вен. В строя обаче след наказа­ния се връщат Антон Костади­нов и Орлин Старокин.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига