Рехави Куфиети бе представен официално като футболист на Локомотив (Горна Оряховица). 27-годишният французин подписа договор с клуба до края на сезона с опция за удължаване.

"Харесвам страната и се чувствам добре тук. Искам да дам най-доброто на новия си отбор. Надявам се да вкарам много голове и да направя много асистенции", заяви Куфиети.

Лично Даниел Костадинов връчи черно-бялата фланелка на френския футболист. Президентът на клуба не пропусна да благодари на новия основен спонсор на клуба – "Лактима".

"Кифуети е поливалентен футболист и може да играе на различни постове. След Генков и Курьор той е третият, който вдига класата и конкуренцията в отбора. Надявам се с тези три класни попълнения да зарадваме феновете с победи", заяви треньорът на тима Ангел Червенков.

"Локомотив е най-ощетеният отбор в групата. БФС не позволи да играем в Разград и дългите пътувания до Пловдив се отразяват на футболистите, а и ни лишават от подкрепата на феновете. Определено в отбора има напрежение, след като останахме единствени без победа. Въпреки това се трудим много и очакваме резултатите", допълни още наставникът на "железничарите".

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програма на Първа професионална лига