Нападателят на Локомотив (Горна Оряховица) Янаки Смирнов говори пред „Тема Спорт" преди сблъсъка с ЦСКА от поредния кръг на Първа лига. Мачът е днес от 15:00 часа.

„За нас е огромен плюс да играем пред местната публика. Ръководството направи всичко възможно Горна Оряховица да приеме мача с ЦСКА. Ще е нещо голямо. Ще стане страхотен празник, феновете ще напълнят стадиона. Разликата с домакинствата ни В Пловдив ще е огромна. Предполагам, че няма да има напрежение у нас от това, че ще играем за първи път този сезон в Горна Оряховица. Напротив, вярвам, че ще ни мотивира още повече. Всеки ще иска да се докаже пред публиката и да даде максимума от себе си", каза нападателят, който заедно с Венцислав Керчев е преотстъпен от Лудогорец.

„На терена силите са изравнени. Шансовете са 50 на 50. Който желае повече победата и изпълни тактическите указания на своя треньор, ще спечели. ЦСКА е доказано име, но в момента той не е в най-доброто си състояние. Ние обаче трябва да гледаме себе си и на терена да покажем кой кой е", добави Смирнов.

„Новият треньор внесе спокойствие, обяснява ни всичко, както трябва. Тренировките са много добри. Има разбиране и това ни дава по-голяма увереност. Оттам всичко тръгна нагоре. С момчетата всеки ден работим здраво и затова отборът сега е добре", каза още Смирнов, който е със 7 мача и 1 гол в елита този сезон.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ПЪРВА ЛИГА