Треньорът Данило Дончич остана доволен от играта на Локомотив (София), въпреки че "железничарите" допуснаха обрат и загубиха с 1:3 от Лудогорец в последен мач от десетия кръг на efbet Лига.

“Много съм доволен от момчетата, които играха много добре до 60-ата минута. До първия гол контролирахме всички атаки на Лудогорец. Добре организирана защита имахме и се опитахме на контраатака, където да сме опасни. Играхме здраво, но след първия гол, който ни вкараха, загубихме центъра. Трудно е да се играе с Лудогорец 90 минути на едно ниво. Излязоха със същия състав като срещу Търнава и мислихме, че ще отпаднат физически, но стана точно обратното. Липсваха ни двама нападатели и ни липсваха опции в атака”, започна Дончич.

“Вярвам, че тръгваме нагоре. Имаме добра атмосфера в съблекалнята. Мисля, че се вижда прогрес. Можеше да имаме повече късмет днес. Да вземем точка щеше да е идеално. Лудогорец е голям отбор с много изпълнители. 1 на 1 трудно се играе срещу тях. След три дни играем друг важен и тежък мач с още един голям отбор в България, претендент за титлата. Надявам се, че всички момчета са готови. Ако повторим играта от днес се надявам да можем да изненадаме ЦСКА”, завърши Дончич.