Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде прогноза, че носителят на Суперкупата на България ще стане ясен след изпълнение на дузпи. "Смърфовете" се изправят срещу шампиона Лудогорец утре вечер от 20:30 часа на "Хювефарма Арена" в Разград, а босненският специалист даде онлайн пресконференция преди двубоя.

"Със сигурност ще се получи хубав мач. Двата отбора играят с бързи подавания, но мисля, че изходът ще се реши с дузпи. Моите играчи са добре. Последователно всички излязоха от карантината. Вчера направихме нови тестове и всички са отрицателни. Направихме 10-дневна подготовка, която не е достатъчна, но е добре. Една част от футболистите са на един етап от подготовката, а тези, които бяха в карантина - на съвсем друг. Времето ще покаже дали сме се подготвили добре, но този проблем го има и при останалите отбори", започна Акрапович.

"Мачовете за Лига Европа все още са далече. Запазихме отбора и ако влезем във форма и нямаме контузии, ще опитаме да постигнем по-голям успех от миналата година".

"Срещу Лудогорец преди всичко искам да покажем нашите качества, да не се крием. Вчера говорих с момчетата и им казах, че трябва да изтрием моментите от  празненствата след спечелването на Купата. Трябва да се концентрираме в бъдещето, защото миналата слава не е дала на никого нищо", завърши наставникът на носителя на Купата на България.