Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович успокои феновете на тима, че не мисли за скорошно напускане, а освен това обеща футболистите му да не променят стила си и да играят офанзивно при визитата срещу Левски в следващия кръг.

„Горд съм от момчетата след този силен мач срещу Страсбург през седмицата. Не беше лесно да освежим отбора. Разчитах на техния характер и на мускулите, за да спечелим мача срещу Дунав. Това показаха момчетата. Доволен съм много. Предстоящият сблъсък срещу Левски? Няма да как да се откажа. Винаги имам 3-4 дефанизивни играчи. Офанзивно ще реагираме на всеки терен. Момчетата го правят добре. Възползваме се от шансовете си, вкарваме добре. Ако е възможно, ако другите не могат да издържат на този ритъм, можем да мислим за топ 3. След 6 мача обаче е трудно да се говори какво ще стане в края на сезона. Вие ми кажете, аз не видях умора днес. Напротив – видях тим с голямо желание, с тичане, с преследване на своята цел. Не можеш да го правиш, ако си уморен“, сподели Акрапович след победата с 3:1 срещу Дунав.

„Ситуацията е следната – разбрахме с Крушарски горе-долу на 99 процента. Когато се върне на 9 септември, ще оформим договора. Дължината на контракта? За това ще говорим. Както той реши, така ще бъде. Винаги има нещо. Концентрирам върху своята работа тук. Слухове не ме интересуват, а само нещо конкретно, а това значи г-н Крушарски”, добави босненецът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020