Бруно Акрапович бе награден за треньор №1 на месец юни, след като изведе Локомотив (Пловдив) до спечелването на купата на България за втора поредна година. Босненският специалист беше категоричен, че през новия сезон ще бъде по-взискателен към играчите.

"Щастливи сме от спечелването на Купата. Доволен съм, че съм част от този отбор, имаме невероятни фенове. Ще искам повече през новия сезон. Ще се опитаме да играем по-качествен футбол. Да се надяваме да няма контузени и да играем красив и качествен футбол", заяви 52-годишния треньор.

"На нито един отбор няма да е лесно срещу нас. Трябва да покажем характер. Ще искам дисциплина, да не позволявам да се отпуснат. Ще е допълнителна мотивация за противника да играе срещу нас, след като сме носители на Купата", допълни наставникът на Локо (Пловдив).

"Лудогорец вече се подготвят за мача за Суперкупата. Привлякоха и някои качествени играчи, но винаги играем добре срещу тях. Всички от заразените с коронавирус вече са здрави и можем да продължим нормално работата си. Имаме двама футболисти, от които чакаме отговори днес или утре. Дори и да не станат трансферите, аз имам отбор, който е с голям потенциал", завърши Бруно Акрапович.