Йосип Томашевич бе привлечен на „Лаута“ преди сезон 2018/19. Той се утвърди като титуляр при Бруно Акрапович. През настоящата кампания има 15 мача, като в тях е отбелязал 2 гола и е направил 2 асистенции. Очаква се ръководството на пловдивчани да води преговори с него, за да удължи контракта му.

Левски оглежда пазара за бекове. Треньорът на „сините“ Петър Хубчев иска да подсили тима с двама крайни защитници през зимата, защото в момента разполага единствено с Живко Миланов и Иван Горанов. Те не са пропуснали дори един шампионатен мач и често стискат зъби и играят с проблеми. В полезрението на Левски са левите бекове на Берое и Ботев (Пловдив) Александър Василев и Лазар Марин. Първият бе искан от „сините“ още през лятото, но тогава до сделка не се стигна. След това той удължи договора си със старозагорския клуб. Цената му е около 200 хиляди евро. Марин пък е по-евтин вариант.

За подсилване на десния фланг сините са набелязали национала от Арда Деян Лозев. 26-годишният футболист може да действа както като халф, така и като бек. От „Герена" ще започнат разговори за привличането му веднага след последния мач за есенния полусезон срещу Локомотив (Пловдив). Много е вероятно именно Лозев да стане първото зимно попълнение на Левски.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020