Децата на Локомотив набор 2004 спечелиха турнира SKF Meet The World, който се проведе на стадион Металик в Сопот! "Черно-белите" грабнаха златните медали и купата след победа над ЦСКА с 0:1.

Възпитаниците на Апостол Костадинов показаха невероятен хъс и желание за победа и успяха да пречупят "червените"  с гол на Любомир Мерджанов през първото полувреме, което се оказа достатъчен за победата. "Черно-белите" можеха да направят резултата по-изразителен, след като "армейците" останаха с човек по-малко в началото на втората част, но не успяха да реализират положенията си.

С този успех Локомотив се класира за определения за най-силен детски турнир в света - Готия Къп 2017. "Черно-белите" ще представят България в Гьотеборг (Швеция) от 16 до 22 юли! Христо Крушарски лично поздрави победителите в турнира и ги покани да проведат подготовката си за Готия Къп на базата в село Говедарци изцяло за сметка на клуба.

По пътя към финала Локомотив победи Славия и Черно море с 4:0 и 2:0, но загуби от Берое с 5:2. Въпреки това възпитаниците на Апостол Костадинов завършиха на първо място в групата, което им осигури финал в турнира срещу ЦСКА, който в последствие спечелиха.